Over ons


Wie zijn wij?

Welkom bij Lux Bluelight, een plek waar we ons richten op het bieden van kwalitatieve blauw licht filter brillen om de negatieve effecten van blootstelling aan blauw licht te verminderen. We zijn toegewijd aan het bieden van een oplossing voor mensen die dagelijks gebruikmaken van digitale schermen en daarbij hinder ondervinden. We bieden hoogwaardige blauw licht filter brillen die beschermen tegen blauw licht van digitale schermen en tegelijkertijd de visuele prestaties en het comfort verbeteren. Bij ons gaat het niet alleen om het verkopen van producten, we zijn ook toegewijd aan het verstrekken van waardevolle informatie over ooggezondheid en technologie. We delen regelmatig blogs en tips op onze website en social media-kanalen om mensen te helpen hun ooggezondheid te verbeteren en te beschermen.

Wat doen wij?

Ons doel is om mensen bewust te maken van de impact van blauw licht op hun ogen en slaap en om hen te voorzien van hoogwaardige blauw licht filter brillen. We willen dat mensen zich comfortabel en beschermd voelen tijdens het werken, studeren of ontspannen achter een digitaal scherm. We geloven dat iedereen het recht heeft om zijn of haar ogen te beschermen en te zorgen voor een gezonde visuele levensstijl. Onze blauw licht filter brillen zijn ontworpen om de negatieve effecten van blootstelling aan blauw licht te verminderen, zoals oogvermoeidheid, slaapproblemen en vermoeidheid. Door het gebruik van speciale blue coating neutraliseren onze brillen het blauwe licht dat door schermen wordt uitgestraald. Dit zorgt voor een comfortabelere kijkervaring en vermindert de belasting van de ogen. We zijn er trots op om onze klanten hoogwaardige blauw licht filter brillen te bieden tegen betaalbare prijzen. We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten en diensten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. 

Waar staan wij voor?

Wij staan voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. We zijn constant bezig met het verbeteren van onze producten en service om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hun ervaring met onze producten te verbeteren. We streven naar perfectie in elk aspect van ons bedrijf en we zijn trots op onze toewijding aan kwaliteit en service.

Onze blauw licht filter brillen zijn ontworpen met hoogwaardige materialen om maximale bescherming te bieden tegen schadelijk blauw licht en om de visuele prestaties te verbeteren. We werken alleen met betrouwbare leveranciers en producenten om de beste kwaliteit en service te garanderen.

We zijn er trots op dat we onze klanten de best mogelijke ervaring bieden en we staan altijd klaar om eventuele vragen of zorgen te beantwoorden.