Blog


Blauwlicht-filter bril tijdens het werken achter een scherm

In de moderne wereld van vandaag brengen veel mensen lange uren door achter een computerscherm. Of het nu gaat om werk, studie of ontspanning, het constante gebruik van elektronische apparaten kan leiden tot oogvermoeidheid, hoofdpijn en slaapproblemen. Een oplossing voor deze problemen is het gebruik van een blauwlichtfilterbril. In deze blog bespreken we waarom en hoe je een blauwlicht-filterbril kunt gebruiken tijdens het werken achter een scherm.

Lees meer »

Werkt een blauwlicht-filter bril tijdens het gamen?

Blauwlichtfilterbrillen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral onder gamers die lange uren achter hun computerschermen doorbrengen. Maar wat zijn blauwlichtfilterbrillen en zijn ze echt zo goed voor tijdens het gamen? In deze blog zullen we deze vragen beantwoorden en kijken naar de voordelen van het gebruik van blauwlichtfilterbrillen tijdens het gamen.

Lees meer »

Oogvermoeidheid

De opkomst van technologie heeft ons leven op veel manieren verbeterd, maar het heeft ook nieuwe problemen met zich meegebracht. Een veel voorkomend probleem bij veel mensen die dagelijks gebruik maken van digitale apparaten zoals computers, laptops, smartphones en tablets is vermoeidheid van de ogen door blauw licht.

Lees meer »

Wat is blauw licht en wat zijn de voordelen van een blauwlicht-filter bril?

In de afgelopen jaren zijn blauwlicht brillen steeds populairder geworden vanwege de voordelen die ze bieden bij langdurig gebruik van digitale schermen. Deze brillen zijn ontworpen om het blauwe licht dat afkomstig is van digitale schermen te filteren, wat kan helpen om de negatieve effecten van overmatige blootstelling aan blauw licht te verminderen. In deze blog zullen we meer te weten komen over blauw licht en de voordelen van het gebruik van blauwlicht brillen.

Lees meer »